Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل بنیاد مسکن استان تهران از ناایمن بودن ۱۰۳ هزار مسکن روستایی خبر داد و گفت: ۴۶ درصد خانه‌های روستایی استان تهران در برابر زلزله ایمن نیستند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، غلامرضا صالحی با یادآوری این‌که تهران به دلیل وجود 3 گسل جزو استان‌های زلزله‌خیز کشور است، اظهار کرد:‌ مقاوم‌سازی خانه‌های روستایی در کشور از سال 84 آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تهران دارای 1034 روستا که در این روستاها 226 هزار واحد مسکونی ساخته شده است.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

وی با بیان این‌که 46 درصد خانه‌های روستایی در استان تهران در برابر زلزله مقاوم نیستند، افزود: طی 15 سال اخیر حدود 21 هزار مسکن روستایی در استان‌ تهران نوسازی شده که در مقایسه با میانگین کشور رقم مطلوبی به شمار نمی‌رود.

وی یادآور شد: یکی از مشکلات بنیاد مسکن ساخت و سازهای غیرمجاز در حریم روستاهاست. در زمان وقوع حوادث طبیعی و وارد شدن خسارت به این قبیل واحدها، با توجه به این‌که در طرح‌ هادی یا سایر طرح‌های مصوب مشمول دریافت هیچ تسهیلاتی نمی‌شوند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان تهران افزایش محدوده روستاها را یکی دیگر از مشکلات بنیاد مسکن اعلام کرد و با بیان این‌که در کن و شمیرانات و دیگر رودخانه‌های تأمین کننده آب شرب تهران حریم رودخانه مطابق قانون 150 متر است، ادامه داد: این در حالی است که بسیاری از روستاهای تهران در کنار رودخانه‌ها احداث شده و حتی برخی روستاهای به حریم شهرها افزوده شده‌اند.

صالحی با بیان این‌که 103 هزار مسکن روستایی استان تهران غیرایمن است، گفت: مطابق قانون وام 50 میلیون تومانی با کارمزد 5 درصد برای مقاوم سازی مسکن روستایی پرداخت می‌شود. از سوی دیگر بر اساس تفاهمنامه با سپاه سیدالشهدای استان تهران در مناطق محروم روستایی استان تهران به هر واحد مسکونی 15 میلیون تومان بلاعوض پرداخت می‌شود. ضمن این‌که 8 میلیون تومان نیز توسط بنیاد مسکن استان تهران برای این واحدها پرداخت می شود.

وی با انتقاد از تعلل بانک ها در پرداخت تسهیلات 50 میلیون تومانی اظهار کرد: تاکنون  سند ملکی 100 هزار خانه روستایی برای بهره‌مندی از وام مقاوم‌سازی صادر شده است.

انتهای پیام/

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بنیاد مسکن بنیاد مسکن خانه های روستایی مسکن روستایی استان تهران بنیاد مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۸۷۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای پرداخت ودیعه به برخی از مدیران شهری چه بود؟

شهردار تهران گفت: اختصاص برخی از املاک و خانه‌ها به مدیران شهرداری که در دوره‌های پیشین صورت می‌گرفت امری ناعادلانه بود اما ما سعی کردیم به جای این کار برای مدیران شاغل در شهرداری که فاقد مسکن بودند، وام با بهره بانکی در نظر یگیریم. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، علیرضا زاکانی؛ شهردار تهران درباره حواشی لیست منتشر شده از تخصیص وام به مدیران شهرداری برای مسکن گفت: سازمان‌ها و مجموعه‌های مختلف خانه سازمانی برای استقرار مدیران خود دارند اما شهرداری تهران فاقد خانه سازمانی برای مدیران است. به همین جهت در دوره‌های قبلی املاک شهر را به ثمن بخس و بعضاً با تخفیف 50 درصدی به مدیران می‌دادند و این اتفاق مصداق کامل بی‌عدالتی بود.

وی با بیان اینکه لازم است برای برخی از مدیران شهرداری که از شهرستان به تهران می‌آیند مسکن تهیه شود، افزود: در این دوره ما به جای آنکه برخی از زمین‌ها و املاک شهرداری را در اختیار مدیران قرار دهیم به آنان وام با درصد سود بانکی دادیم. برای پیشبرد این کار مقدمتاً به مدیران ودیعه دادیم و سپس آن را تبدیل به وام کردیم‌. آنان نیز قسط‌های این وام را پرداخت می‌کنند.

واکنش چمران به پرداخت ودیعه میلیاردی به برخی مدیران شهرداری تهران

شهردار تهران در پایان تاکید کرد: اختصاص برخی از املاک و خانه‌ها به مدیران شهرداری که در دوره‌های پیشین صورت می‌گرفت امری ناعادلانه بود اما ما به این سمت نرفتیم و سعی کردیم به جای این کار برای مدیران شاغل در شهرداری که فاقد مسکن بودند وام با بهره بانکی تهیه کنیم اما متاسفانه این موضوع با بی‌انصافی در رسانه منعکس شد. در حالی که واقعیت چیز دیگری بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی برای مستاجران
  • جزئیات پرداخت وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن | وام ۳۰۰ میلیون تومانی به چه کسانی تعلق می گیرد؟
  • جزئیات پرداخت وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون تومانی ودیعه مسکن
  • ماجرای پرداخت ودیعه به برخی از مدیران شهری چه بود؟
  • دفاع زاکانی از پرداخت ودیعه مسکن ۲۵.۵ میلیاردی به مدیرانش: خانه ندارند، وام دادم! | فیلم
  • پرداخت ۵۰۰ میلیون تومان برای کمک به ساخت مسکن روستایی در کردستان
  • سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است
  • ۱۱۵۰۰ فقره تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی در زنجان پرداخت می‌شود
  • مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد
  • بهره مندی بیش از ۱۲ هزار روستایی گلستان از تسهیلات قرض‌الحسنه